Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-22 10:42:00

Orbán Viktor nem lesz ott a Szuperkupa-döntőn

Nem lesz ott Orbán Viktor a Szuperkupa-döntőn. “A miniszterelnök csütörtökön és pénteken az Európai Tanács rendkívüli csúcsértekezletén vesz részt” - közölte kérdésünkre Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

“A miniszterelnök csütörtökön és pénteken az Európai Tanács rendkívüli csúcsértekezletén vesz részt Brüsszelben” - ezt válaszolta az atv.hu-nak Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke, amikor arról érdeklődtünk, hogy ott lesz-e Orbán Viktor a Puskás Arénában a csütörtök esti Szuperkupa-döntőn a Bayern München - Sevilla mérkőzésen és kinek drukkol.

Az Európai Szuperkupa-mérkőzés csütörtökön 21 órakor kezdődik a Bayern München és az Európa-liga-győztes Sevilla FC csapatai között. A koronavírus-járvány kitörése óta ez lesz az első találkozó az UEFA versenyrendszerében, amelyre beengednek nézőket. A bajor szurkolók körülbelül 2100-an lesznek, bár a bajor miniszterelnök, Markus Söder ezt nem helyesli. A spanyol szurkolók a számukra biztosított 3000 jegy jelentős részét nem veszik igénybe.

A Szuperkupa-döntőről itt és itt írtunk még.

Ajánlom

További belföldi híreink