Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-22 13:27:00

Civil házaspár és három rendőr szabadított ki egy nőt egy autóroncsból Nyíregyházánál - fotók

A nő balesetet szenvedett, és beszorult az összetört autóba.

Civil házaspár és három rendőr szabadított ki egy nőt egy autóroncsból Nyíregyházánál - fotók
Fotó: Police.hu

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség munkatársai szolgálati gépkocsival Nyíregyházáról tartottak Nagykálló irányába szeptember 20-án éjjel. A megyeszékhelyet alig hagyták el, amikor a 4911-es számú út 5. kilométerszelvényében az útszélen egy elakadásjelzőjét működtető gépkocsira figyeltek fel, illetve a mellett álló férfira és nőre, akik segítségért integettek feléjük - írja a Police.hu.

A három rendőr megállt, és akkor látták csak meg, hogy az út menti árokban egy gépkocsi van a tetejére borulva. A rendőrök a házaspárral együttműködve, azonnal a bajba jutott sofőr segítségére siettek. A járművezető, aki egyedül utazott a gépkocsiban a baleset következtében úgy beszorult az utastérben, hogy mozdulni sem tudott.

fotó: police.huFotó: Police.hu

A fiatal nő kétségbeesetten kérte a segítséget, de ahhoz, hogy kiszabadítsák, az autót meg kellett emelni. Gerzsenyi Gábor r. törzszászlós, Koncz Gergő r. törzsőrmester és Heüsz István r. őrmester a házaspár férfi tagjával közösen emeltek annyit a járművön, hogy az ajtót kifeszítsék, és a sérültet a szorult helyzetéből kiszabadítsák. A nőt végül a jobb hátsó, betört szélvédőn át kivették a gépkocsiból, és átadták az házaspár hölgy tagja által időközben értesített mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink