Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-20 11:56:00

„Összevissza, kapkodó, semmitmondó intézkedések” – kiakadt a DK a kormányra

A kormány nulla és hiteltelen tájékoztatást adott a koronavírus-járványról az emberek véleménye szerint – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

A Demokratikus Koalíció online kérdőívet tett közzé korábban. Egy héten át 54 627 ember válaszolt a DK kérdéseire, akiknek 30%-a úgy nyilatkozott: a kormány túl kevés információt adott a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, 60%-uk pedig úgy véli, mindegy mit mondanak Orbánék, így is úgy is hazudnak – olvasható a közleményben.

A Demokratikus Koalíció szerint mindent elárul a kormány kommunikációjáról és a járvány kezeléséről az, hogy az emberek ilyen nagy számban minősítik kudarcosnak a tájékoztatást, illetve egyenesen hazugnak nevezik a fideszes vezetést. „Mi, európai magyarok egyértelműnek látjuk, hogy a kormány csúfosan megbukott. Összevissza, kapkodó, semmitmondó intézkedéseket és kijelentéseket tettek, miközben a kétségbeesett magyarok mellett kellett volna állniuk és segíteni a bajban. Orbánék cserbenhagyták az embereket, és ezt az emberek is pontosan érzékelik, és ki is mondják” - írják.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink