Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-18 12:44:00

Novák bejelentette: jön minden idők legnagyobb otthonteremtési programja

Minden idők legnagyobb otthonteremtési programját szeretnék megvalósítani Magyarországon. “Dolgozunk a második Családvédelmi Akcióterven is” - jelentette be Novák Katalin a parlament népjóléti bizottságában a miniszter-jelölti meghallgatásán.

Miniszterjelölti meghallgatásomon elmondtam, célom, hogy megvalósítsuk minden idők legnagyobb otthonteremtési programját Magyarországon. Dolgozunk a második Családvédelmi Akcióterven is - posztolta Novák Katalin, aki október 1-től lesz családügyi miniszter.

A most bejelentett otthonteremtési támogatással a lehető legtöbb fiatalnak és családnak szeretnének segíteni. A programnak számos eleme lesz, “a részletek készen vannak, hamarosan a kormány fog erről döntést hozni” - mondta a bizottsági meghallgatáson Novák Katalin. Részleteket nem osztott meg.

A népjóléti bizottság előtt a miniszteri poszt várományosa azt is bejelentette, hogy dolgozik a Családvédelmi Akcióterv 2-n is. Bízik benne, hogy a kormány ezekről is dönt az elkövetkező hónapokban - mondta.

Novák Katalin a legfontosabb célnak nevezte, hogy megőrizzék mindazt, amit már elértek. És, hogy mindenki számíthasson arra, hogy hosszú távon ezek a családtámogatások elérhetőek lesznek - tette hozzá.

Miniszterjelölti meghallgatásomon elmondtam, célom, hogy megvalósítsuk minden idők legnagyobb otthonteremtési programját Magyarországon. Dolgozunk a második Családvédelmi Akcióterven is.

Közzétette: Novák Katalin – 2020. szeptember 18., péntek

Orbán Viktor miniszterelnök szombat este jelentette be az M1-nek adott interjújában, hogy Novák Katalin október elsejétől tárca nélküli miniszter lesz, a családok életszínvonalának a védelme érdekében. Erről itt írtunk.

Ajánlom

További belföldi híreink