Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-18 20:44:00

Megkezdődött a férfi tárgyalása, aki egy városi ünnepségen ölte meg volt élettársa párját

Megkezdődött a tárgyalása annak a férfinak, aki a vád szerint tavaly augusztus 20-a előtt egy nappal a városi ünnepségen halálra késelt egy férfit. A tettes előzőleg élő Facebook-közvetítést indított, amelyben közölte, hogy megöli vetélytársát. A férfi az előkészítő tárgyaláson tagadta a bűnösségét.

A bíróságra rabruhában érkezett a gyilkossággal vádolt férfi, mert egy másik bűncselekmény miatt kiszabott büntetését tölti a börtönben. Az eljárás közben derült ki, hogy a férfi a volt élettársának új társát Polgár főterén az ott rendezett ünnepségen megölte.

A nőt és a férfit a vádlott már előtte is folyamatosan gyilkossággal fenyegette (Facebook-on – amiért le is kellett tiltani – és nyilvánosan egyaránt). „Nem tudta megbocsájtani sem a sértettnek, sem a barátjának” – mondta Gácsi Gabriella, ügyész.

A gyilkos végül gyereke szeme láttára esett neki a korábbi barátjának. Akik látták, hogy mi történt kétségbe esve menekültek a közelből.

Az előkészítő tárgyaláson a férfi csak a kábítószerezést ismerte be. Azt, hogy az élettársát futtatta tagadta, ahogy a súlyos testi sértést és az emberölést sem ismerte be. Az ügyészség életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását kérte, amelyből 25 év után szabadulhatna.

Az ügyész életfogytiglant kért a gyilkosságát videón közvetítő férfira

 atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink