Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-17 17:08:00

Megszólalt a polgármester, aki elkapta a koronavírust

Koronavírusos lett Bese Ferenc, XXIII. kerület polgármestere. A politikus a karanténból bejelentkezve mesélte el a Spirit Showban, hogy milyen óvintézkedéseket alkalmaznak a hivatalban valamint hogyan éli meg a személy szerint a vírus.

Bese Ferenc a rádióműsorban elmondta, hogy a körülményekhez képest jól van, az orvosok megítélése szerint enyhe lefolyású tünetei voltak. Vasárnap este úgy érezte, hogy fájt a torka, hétfőre viszont már hőemelkedése lett és erősen köhögött.

A polgármester elmondta, hogy magánúton végezték el esetében a tesztet, mivel így gyorsabban meg tudja kapni az eredményt. Kedd reggel tudta meg, hogy pozitív lett a tesztje.

Bese hangsúlyozta, hogy a legfontosabb az emberek biztonsága, ennek érdekében a polgármesteri hivatalban már korábban több óvintézkedést is hoztak. Mindenkinek kötelező volt a maszk viselése, a kézfertőtlenítésen felül a cipőket is kellett fertőtleníteni.
A polgármester azt is elmondta, hogy bár a munkatársai között nem találtak senkit aki pozitív lenne eddig, pár napos szünetet rendelt el mindenki biztonsága érdekében. Ezen felül pedig egy teljes fertőtlenítő tisztítást is végrehajtottak az épületben.

A teljes adás itt hallgatható meg. 

Koronavírus: 1-2 napon belül vesznek mintát a mentők

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink