Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-17 07:20:00

Fodor Zsóka őszinte vallomása: „Meg kell mondjam, megszenvedtem a Színművészetit”

Nem teltek boldogan Fodor Zsóka főiskolás évei a Színművészeti – vallotta be a LifeTV Breaking című műsorában a színésznő.

A Barátok közt egykori Magdi anyusa esti gimnáziumba járt. Egyrészt színészi ambíciói miatt, másrészt mert 14 éves kora óta dolgoznia kellett, mindezt pedig nem tudta összeegyeztetni a nappali tagozattal.

Még csak harmadikos gimnazista volt, amikor mint "rendkívüli tehetséget" a 32 tagú zsűri felvette a Színművészeti Főiskolára.

„Meg kell mondjam, megszenvedtem a Színművészetit. Míg mindenki más boldogan emlékezik vissza a főiskola négy évére, addig azt kell mondjam, én nem voltam boldog főiskolás. Én sztárokkal kerültem egy osztályba: Balázs Péter, Bálint Andris, Drahota Andrea” - vallotta be Fodor Zsóka.

A nehézségek már az első nap elkezdődtek: a színésznő osztályfőnöke ugyanis körbeültette az újdonsült diákokat, és mindenkit megkérdezett, hogy milyen iskolában milyen érettségit szerzett. „Én elsírtam magam, mert úgy szégyelltem magam, hogy nekem nincs érettségim. Mindenki más büszke volt az érettségijére” – idézte fel emlékeit Fodor Zsóka.

Tanévkezdés egyetemfoglalással

 atv.hu/Femina

Ajánlom

További belföldi híreink