Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-17 04:47:00

Bíró Icától súlyos milliókat követelnek: "Nem vehetik el az utolsó zugot, ahol élek"

Bíró Icát tavaly májusban lakoltatták ki az elárverezett házából, de a budai lakást két évvel ezelőtt vásárolta meg valaki egy árverésen. Az új tulaj a köztes időt fizettetné ki, havi egymillió forintos lakbérrel számolva.

"Sokat hibáztak az árverésnél, több vitatható tétel van, mint a késedelmes fizetés, ezért nem is lett volna érvényes a vétel. Rendőrséghez és ugyanide a Budai Központi Kerületi Bírósághoz fordultam, meg is kaptam a felfüggesztő végzést. Majd jött a kilakoltatási moratórium, ezért maradtam jogosan a házban és akkor megkaptam a májusi kilakoltatásról szóló értesítést is" - magyarázta a Blikknek Bíró, akitől peres úton most 12 milliót követelnének. 

"Szakértőt rendelt ki a bíróság, hogy állapítsa meg: hasonló budai ingatlannak mennyi lehet a bérleti díja, jogos-e a 12 milliós igény. Szerintem egyetlen fillér sem jogos! Semennyit nem tudok fizetni, miből tudnék?! Nem vehetik el az utolsó zugot, ahol élek. Elvárom, hogy az igazságszolgáltatás engem is védjen, és ne annak a zsebét tömje, aki már kisemmizett. Ha az utolsó otthonomat is elveszik ezzel a 12 milliós perrel, akkor hajléktalanná válok" - mondta. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink