Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-15 20:32:00

Tóth Bertalan élő adásban reagált Mesterházy Attila kritikájára

30 éve szerepel a zárt listás szavazás lehetősége – mondta az MSZP elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában arra reagálva, hogy a választási szabályok menet közbeni módosítására hivatkozva Mesterházy Attila bejelentette, mégsem indul a szocialista párt társelnöki tisztségéért.

Tóth Bertalan szerint kellő időt kaptak a társelnökjelöltek, hogy csapatot hirdessenek, ő és Kunhalmi Ágnes hétfőn benyújtották a csapatuk névsorát a jelölőbizottságnak. Tóth úgy látja: a demokratikus pártoknak vannak szabályai, és a társelnökjelölteknek több mint három napjuk volt csapatot állítani.

Arra a kritikára, amely szerint Mesterházy Attila 2010 és 2014 közötti elnöki időszakához képest jelentősen visszaesett az MSZP támogatottsága, Tóth Bertalan úgy reagált: soha nem lehet elégedett egy párt vezetője a népszerűségi mutatókkal, és hangsúlyozta: célja, hogy ne legyen több Fidesz-kétharmad, sőt a többi ellenzéki párttal együttműködve legyőzzék a Fideszt 2022-ben. Hozzátette: frakciótagként, képviselőként továbbra is számít Mesterházy Attila munkájára.

Egyre komolyabb a botrány az MSZP tisztújítása előtt

 atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink