Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-15 19:09:00

Gyurcsány Ferenc és Simicska Lajos találkoztak? – Megszólalt az egyik érintett

A DK elnökét a most indult Pesti TV kérdezte meg arról, hogy találkozott-e a Fidesz egykori oligarchájával Budán a hétfői napon. Gyurcsány a Facebookon válaszolt.

Gyurcsány Ferenc állítása szerint a most indult jobboldali televízió, a Pesti TV arról kérdezte őt, hogy miről beszélt Simicska Lajossal hétfőn.

„Hát most aztán lebuktunk, így jobb, ha inkább elmondom a teljes igazságot. A fent említett titkos találkozó eredeti célja az volt, hogy mutassak pár hasznos főzési tippet Simicska Lajosnak - szuvidálás, marinálás, flambírozás, a rántás-habarás már nagyon jól megy neki - cserébe pedig hoz nekem egy nadrágtartót (mindig is vágytam rá) és én is tanácsot adok neki, hogy milyen tornacipő illene hozzá a legjobban, miután megmutattam a saját gyűjteményemet, de mivel végül Soros György is csatlakozott hozzánk, elénekeltük az Ismerős Arcoktól a Nélküledet visszafelé, kétszer. A végén még egy szelfit is lőttünk! Remélem, hogy semmit sem hagytam ki.”

"Információnk szerint a tegnapi nap során Gyurcsány Ferenc DK elnök és Simicska Lajos találkozott Budán. A kérdésem az...

Posted by Gyurcsány Ferenc on Tuesday, 15 September 2020

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink