Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-12 11:09:00

Megszólalt a Klubrádió vezérigazgatója: semmi jogalapja nincs az NMHH döntésének

“Nem ez a körülmény fogja eldönteni a Klubrádió sorsát. Mi eddig is a hallgatóinktól függtünk, ha ők továbbra is követni akarnak minket, és az eddigiekhez hasonlóan adakoznak a működésünkre, akkor ezt követően is szólni fogunk” - nyilatkozta az Azonnalinak Stock Richárd.

A Klubrádió vezérigazgatója szerint semmi jogalapja nincs a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság pénteki döntésének, aminek következményeként elvették a rádiótól a frekvenciáját. Azt is állítja, hogy az NMHH egyik érve sem komolyan vehető, igaz eddig még csak a közleményt látták. Hivatalos  értesítést ugyanis még nem kaptak.

Azon a véleményen van, hogy politikai ügy a Klubrádió elhallgattatása, még ha az feltehetően jogi útra is terelődik. Arról viszont még nem beszélt, hogy netes rádióvá alakulnak-e át. Egyelőre csak az biztos, hogy folytatódik az adománygyűjtésük a Túlélési Gyakorlat névre hallgató akciójuk keretei közt.  “Ez a gyűjtés arról szól, hogy jövő márciusig tudjon működni a rádió. A következő, márciusi gyűjtésre lehetne befolyással a februári frekvenciavesztés” - mondta.


atv.hu / hvg.hu

Ajánlom

További belföldi híreink