Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-12 17:44:00

Jobbik: "Orbán Viktor és csapata" nem képes hónapokon belül kezelni a helyzetet

A Jobbik a hiteltörlesztési moratórium legalább egy évvel történő meghosszabbítását követeli mind a lakossági, mind a vállalati szektorban - emelte ki a párt alelnöke szombaton Tiszaújvárosból online közvetített sajtótájékoztatóján.

Jobbik: "Orbán Viktor és csapata" nem képes hónapokon belül kezelni a helyzetet

Z. Kárpát Dániel szerint a gazdasági válság elmélyül, "Orbán Viktor és csapata" nem képes hónapokon belül kezelni a helyzetet, növekedő pályára állítani a gazdaságot. Nem képesek arra sem, hogy a munkanélkülivé vált emberek tömegeit elhelyezzék a munkaerőpiacon, vagy legalább segítséget nyújtsanak ehhez - jelentette ki.     

A Jobbik azt is szeretné elérni, hogy a hiteltörlesztési moratórium ne járjon le december 31-én, és januártól is számíthassanak a magyar emberek, valamint a vállalkozások hasonló könnyítésre. Azonban a törlesztési moratórium alatt nem szeretnék azt látni, hogy "a kamatos kamat kamatának a kamatával" növelik a tartozásokat - fogalmazott.     

Z. Kárpát Dániel hozzátette: emellett elrendelnék a kilakoltatási moratóriumot a válsághelyzet végéig, és hadat üzennének a végrehajtói túlkapásoknak is.

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink