Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-12 13:14:00

Döbbenetes, mit ásott el egy tompai férfi a saját udvarán - fotó

Először nem is tudta, milyen nagyértékű tárgyakat lopott el, majd mikor kiderült számára egy részét elásta háza udvarában.

Döbbenetes, mit ásott el egy tompai férfi a saját udvarán - fotó
Forrás: police.hu

Mint ismert, 2020. augusztus 13-án bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint ismeretlen tettes behatolt egy tompai ingatlan garázsába, és onnan különböző műszaki cikkeket lopott el. A tolvaj több mint hatmillió forint értékben zsákmányolt elektromos szerszámgépet, kéziszerszámokat, valamint vadászathoz használt, nagyértékű távcsöveket és tartozékait.

forrás: police.huForrás: police.hu

Az augusztus 27-én elfogott gyanúsított beismerte tettét, és vallomásában elmondta, hogy először nem is tudta, milyen nagyértékű tárgyakat lopott. Mikor ez kiderült számára, egy részét gyorsan eladta, a többit pedig elásta a háza udvarában. A rendőrök az elrejtett vadászati eszközöket megtalálták, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak.

forrás: police.huForrás: police.hu

A jelentős értékre elkövetett lopással gyanúsítható, szabadlábon védekező 35 éves tompai férfi ügyében a kiskunhalasi nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek – írja a police.hu.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink