Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-10 21:03:00

Brutálisan kiakadt a magyar tévés legenda: elege lett a maszk nélküli vásárlókból

Rózsa György szerint az embereknek jobban kellene figyelniük egymásra.

A műsorvezető az egyik budapesti drogériában vásárolt, ahol az eladók és a vásárlók sem használtak maszkot - írja a Ripost.

„Nemrég történt velem, hogy az egyik budapesti drogéria vezetőségének panaszlevelet kellett írnom. Nos, ugye az ilyen üzleteket nem véletlenül hívják drogériának, hiszen az egészséggel, higiéniával kapcsolatos termékeket tudjuk ott beszerezni. Most, hogy itt a koronavírus-járvány második hulláma, szerintem az lenne a minimum, hogy az ott dolgozók és a vásárlók számára is kötelező legyen a maszkviselés. Amikor én bementem, kapásból a hat vevőből három fiatal csupasz arccal járkált az üzletben” – mondta a lapnak Rózsa, aki megkérte a fiatalokat, hogy használják a maszkot. Sőt, a dolgozóknál is rákérdezett, miért engedik így be a vásárlókat.

„A három fiatalból ketten felhúzták a maszkot miután szóltam nekik, de ahogy elfordultam, már ugyanúgy nem volt rajtuk. Az eladók erre csak annyit mondtak, hogy ők a vezetőségi döntést követik, ami nem más, minthogy csak ajánlhatják a védőfelszerelés használatát. Ráadásul ők sem hordják egész nap, hiszen 12 órát nem bírnak ki benne. Ezek után úgy éreztem, muszáj levelet írnom a cégvezetőségnek” – mesélte a tévés, majd hozzátette: furcsállja, hogy az emberek többsége tavasszal jobban odafigyelt a szabályokra, pedig szerinte most még nehezebb időszak fog következni.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink