Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-06 17:02:00

Koronavírusos a kőbányai polgármester - elismerte, hogy hibázott

"Megérkezett a Covid PCR vizsgálatom eredménye is, ami pozitív lett." - jelentette be Facebook-oldalán D. Kovács Róbert kőbánya polgármestere.

Mint írja: "Tegnap délután szembesültem azzal az eredménnyel, aminek elkerüléséért mindent megtettem március óta. (...) Egy “hibát” azonban mégis elkövettem. Visszatérve a hivatalba jól esett újra találkozni a kollégákkal, nem csak online, hanem szemtől szembe egyeztetni, értekezni. Az elmúlt napokban a bizalom erősebbé vált az aggodalomnál, egymás között nem vettünk maszkot, a 2 méteres távolság is sérült amikor beszálltunk közösen egy autóba. Ennek sajnos rögtön meg is lett a következménye.


Radványi Gábor alpolgármester kollégám kontaktjaként kerültem vizsgálatra csütörtökön reggel, azonnal, ahogy az ő fertőzöttsége kiderült. Sajnos péntekre le is betegedtem, általános gyengeséggel, erős fej- és végtagfájdalommal nyomom az ágyat. Megérkezett a Covid PCR vizsgálatom eredménye is, ami pozitív lett. Feleségem is mutat tüneteket, tegnap Kislányunk is nyűgösebb volt, de a bezártság is teheti. Most abban bizakodunk, hogy nem leszünk rosszabbul, hogy itthon, egymást segítve minél előbb felépülünk."

A teljes írást a posztban olvashatja el:

Kincses Gyula: A második hullám nagyobb terhelést okozhat az egészségügyi ellátórendszernek

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink