Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-15 13:31:00

Vadai Ágnes kiakadt Vidnyánszky Attilára: Vajon a laposföld is játszik nála?

„Nincs annál szomorúbb és szánalmasabb, mint amikor a Nemzeti Színház főigazgatója azt bírja mondani, hogy egy nemzetközi háttérhatalom és hálózat szervezkedik ellene” – írja Facebook-oldalán Vadai Ágnes.

A Demokratikus Koalíció alelnöke arra reagált közösségi oldalán, hogy Vidnyánszky Attila a Kossuth Rádió A nap kérdése című műsorában beszélt arról, hogy hasonló felháborodást tapasztalt és ugyanezektől, amikor 2002-ben a Nemzeti Színház jelenlegi épülete megépült vagy amikor tíz évvel később elindult a Nemzeti Színház vezetéséért. "Nagyon komoly nemzetközi háttérhatalom és hálózat szervezkedik, egy liberális kör. A szakma tele van történetekkel, hogyan lehetetlenítettek el embereket. Básti Juli, Udvaros Dorottya vagy Blaskó Péter maga mesélte nekem, hogy egyből rosszabb színésznek minősítették őket az általam vezetett Nemzeti tagjaként" - tette hozzá.

Vadai Ágnes sajnálja, „hogy ha gondolunk is valaha erre az emberre (ritkán azért), akkor nem a művészete fog eszünkbe jutni, hanem az, hogy ő is a gyíkemberekben, a háttérhatalmakban, az összeesküvés-elméletekben és a hasonló baromságokban hisz! Vajon a laposföld is játszik nála?”

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink