Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-14 15:23:00

Nem támogatja az ellenzéki polgármesterjelöltet Mohácson a Momentum

A párt mohácsi szervezete a Facebookon azt írta, elvi kifogásuk is van Csorbai Ferenc személye ellen.

„A Momentum Mozgalom mohácsi szervezete az elmúlt hónapokban több alkalommal tárgyalt Csorbai Ferenc polgármesterrel az őszi választásokon való együttműködés lehetőségéről. Ebben az időszakban azonban olyan tapasztalatok érték a helyi szervezet tagjait a jelenlegi polgármester és egyes bizalmi embereinek részéről, valamint olyan feltételeket támasztottak az esetleges választási együttműködés kapcsán, amelynek következtében a Momentum mohácsi tagsága nem tudja támogatni Csorbai Ferencet az időközi választáson” - olvasható a bejegyzésben, amit a 444 vett észre.

Hozzáteszik, hogy kitartanak a tavaly őszi választásokkal kapcsolatban megfogalmazott elvi kifogásuk mellett is: a Momentum Mozgalom "demokratikus választásokkal szemben támasztott elvárásainak nem felelt meg az ellenjelölt nélküli polgármester-választás". A 444 emlékeztet, hogy Csorbai fideszes ellenfele a választások előtt elhunyt.

„Mindemellett a Momentum mohácsi szervezete elkötelezett annak érdekében, hogy a Fidesz gőgös, kiskirálykodástól és urambátyámkodástól terhelt mohácsi vezetésének véget vessen. Felelősségünket felismerve és a mohácsi polgárok véleményét meghallgatva úgy döntöttünk, hogy nem indítunk jelölteket a szeptemberi időközi választáson”

- írják.

KÖZLEMÉNY A Momentum Mozgalom mohácsi szervezete az elmúlt hónapokban több alkalommal tárgyalt Csorbai Ferenc...

Közzétette: Momentum Mohács – 2020. augusztus 13., csütörtök
 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink