Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-13 12:35:00

Indul a Pesti TV – a legtöbb szolgáltatónál alapcsomagban lesznek, a DIGI-hálózaton egyelőre nem lesznek láthatók

Szeptemberben indul az új jobboldali tévécsatorna, amely a legtöbb kábelszolgáltatónál az alapcsomag része lesz.

Az alapcsomagban, illetve szabadon fogható (free-to-air/FTA) csatornaként lesz látható az ősztől a Pesti TV – derül ki a tévécsatorna nemrég indult Instagram-oldaláról, írja a Média1.

Azt írják, hogy a csatorna a legtöbb hazai szolgáltató kínálatában elérhető lesz, sőt akár egy olcsó, digitális jelek vételére alkalmas antennával is fogható lesz. Ebből arra lehet következtetni, hogy az állami műsorszóró vállalat, az Antenna Hungária is terjeszteni fogja, a MinDig TV szolgáltatás keretében – írja a szakportál. Ezen túl a Pesti TV műsorait az interneten is vissza lehet majd nézni.

A Media1 korábban úgy értesült, hogy a Pesti TV elindítását részben az is váltotta ki, hogy főleg azon városok vezetőit akarják bírálni a csatornán, ahol ellenzéki győzelem született a tavalyi önkormányzati választásokon.

A Hang.hu most azt írja, hogy a DIGI a kínálatába az ősztől induló Pesti TV-t – írja a hang.hu. A DIGI-nél a lap kérdésére azt nyilatkozták, hogy a szolgáltató csatornákat az alapján vesz fel kínálatába, hogy ez üzletileg megtérül-e.

Részletek a Media1-en.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink