Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-12 06:46:00

A saját apja rabolt el egy kétéves kisfiút az édesanyja mellől

Az édesanya, Sánta Tímea a Blikknek azt mondta: hiába ítélte neki a Fővárosi Törvényszék, hónapok óta nem látta kisfiát, az édesapa ugyanis bujkál vele valahol. A férfi ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség.

A nő a lapnak elmesélte történetét.

"Miután Erdélyből átjöttem Magyarországra, az interneten megismerkedtem Józseffel. Az elején minden szép és jó volt, de aztán rájöttem, hogy ő csak egy cselédet keres, aki kiszolgálja őt és a családját. Közben terhes lettem, de addigra már nagyon megromlott a viszonyunk, a szülésen már ott sem volt" – idézte fel a kezdeteket az édesanya.

A kisbaba édesanyja vezetéknevét kapta meg, születése után a nő szülővárosában, Marosvásárhelyen telepedtek le. Az apa többször is meglátogatta Dávidot, a láthatásokat Tímea soha nem akadályozta. Nem is tehette, hiszen közös felügyeletben állapodtak meg - írja a Blikk.

"Tavaly is jött József, az anyja és a testvére is vele voltak. Rábeszéltek, hogy menjünk ki együtt a játszótérre. Ott József elvitte a kisfiamat csúszdázni, nekem meg a testvére mutogatott valamit a telefonján. Mire felnéztem, a gyerekem nem volt sehol, a kocsi viszont, amivel érkeztünk, igen. Később kiderült, hogy valakit odahívtak, aki elvitte őket az autóval, míg engem lefoglalt a testvér. Azonnal feljelentést tettem az ottani rendőrségen, a mai napig nyomoznak. Ahogy tudtam, Budapestre jöttem, és azóta is harcolok a gyerekemért" – mondja az édesanya, hozzátéve: a gyerek még anyatejen élt, amikor az apja elvitte.

Korábban rendszeresek voltak a láthatások, de amióta a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszék kimondta, hogy az apának át kell adnia Tímeának a gyereket, a férfi nyom nélkül felszívódott, a rendőrség is hiába keresi.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink