Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-10 19:36:00

Erdei Zsolt élesen bírálta a Magyar Ökölvívó Szövetség szakmai munkáját

„Az a baj, hogy a munkacsoport tagjai közül sokan nem látják jól ezt a sportágat” - nyilatkozta Erdei Zsolt a Spirit FM Spirit show című műsorában.

„Az elnök úr létrehozott egy munkacsoportot, amibe bevett engem is, én leírtam a javaslataimat, hogy szerintem, hogy lehetne létszámot növelni és megtartani a srácokat az ökölvívó csoportban. Az a baj, hogy a munkacsoport tagjai közül sokan nem látják jól ezt a sportágat. Úgy gondolják, hogy heti 4-5 óra edzés elég ahhoz, hogy sikereket érjenek el a bokszolók. Én ezzel nem tudok egyet érteni, hiszen én már tizenhárom évesen heti nyolc órát edzettem, és ez kell ahhoz, hogy sikereket érjünk el” – mondta Erdei Zsolt.

A profi ökölvívó világbajnok bevallása szerint sosem volt íróasztal mögött ülő aláírogatós ember, inkább mindig a ring közelében szeretett lenni és ott segíteni a srácoknak, ezért távozott a szövetség társelnöki pozíciójából.

A jövőben tehetséggondozással foglalkozna, és növelné a fiatal bokszolók létszámát, valamint támogatná, tanítaná a hátrányos helyzetű és roma származású fiatalokat.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink