Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-09 04:50:00

Szinte könyörgött a lányának Pásztor Erzsi, hogy jöjjön haza

A kultikus sorozat, a Szomszédok színésznője egy éve nem látta lányát, ami nagyon megviselte lelkileg. Már szinte könyörgött az Olaszországban élő Henriette-nek, hogy jöjjön haza, mert nagyon magányos nélküle - írja a Blikk.

"Borzalmas volt ez a járványhelyzet. Se az unokám, Julia nem jött haza Angliából, se a lányom nem tudott meglátogatni. Henikém végre kapott szabadságot a munkahelyén, ráadásul Olaszországból már ide lehet utazni" – mondta a lapnak a Kossuth- és Jászai-díjas színésznő.

"Nem is tudom elmondani, mennyit könyörögtem a lányomnak, hogy jöjjön haza. Össze voltam törve, hogy idén már nem látom, amikor szólt, ha minden jól alakul, két hétre hazalátogat. Persze ez sem biztos még" - tette hozzá.

Pásztor Erzsi lánya egy olaszországi idősotthonban dolgozik, ráadásul az országban rendkívül sok fertőzött beteg volt a járvány idején, ezért óvintézkedésekre van szükség.

"Azt beszéltük meg, hogy bár Heni egészséges, nincs is panasza, ha tényleg haza tud jönni, akkor előtte csináltat tesztet, nehogy baj legyen. Ráadásul szeretné meglátogatni az öcsémet és a családját is a Balatonon, de ott is több az idős, mint a fiatal, ezért óvatosnak kell lennünk" – mondta Pásztor Erzsi, aki reméli, hamarosan az unokája is meglátogatja.

A színésznő ugyanakkor nem tétlenkedik, már próbál, ősztől ismét színpadon áll, ráadásul utazgat is, egy hetet tölt majd Balatonfüreden a testvérénél.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink