Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-08 20:10:00

Ingyenes, négynapos tanfolyamon képeznek kormányközeli, "profi Facebook-harcosokat"

Az egy hónappal ezelőtt indult Megafon saját elmondása szerint „profi Facebook-harcost” képez azokból, akik jelentkeznek hozzájuk. Egy videóban mondják el, hogy meglátásuk szerint a jobboldali-konzervatív értékrendet képviselőknek szükségük lehet egy ilyen képzésre.

A 888.hu-nak adott interjút az új projektről Kovács István alapító, aki szerint „hatalmas az érdeklődés a Megafon iránt”.

„Egy hónap alatt több mint kétezer ember regisztrált a honlapunkon, és folyamatosan bővül a csapatunk is. Sokan vannak, főleg fiatalok, akik úgy érzik, egyetértenek a céljainkkal és fel szeretnék venni a kesztyűt a baloldali megmondóemberekkel, véleményvezérekkel. Az elvárás tehát nagy, de ahogy szokás mondani, teher alatt nő a pálma. Egész nyáron azon fogunk dolgozni, hogy szeptemberben bemutathassuk Magyarország legjobb közösségimédia-képzését”

– fogalmazott Kovács. Hozzátette, hogy azok jelentkezését várják, akik egyetértenek céljaikkal és akik éreznek magukban elég tehetséget és bátorságot ahhoz, hogy elmondják a véleményüket a nagyközönségnek is. Szerinte az, hogy ma ehhez bátorság kell, nem titok, hiszen "mindent elsöpör a "liberális véleménycunami" – ezt szerinte nap mint nap láthatjuk.

"Azt nem gondolom, hogy a jobboldaliak, a konzervatív-keresztény érzelmű emberek kevesebben lennének, mint a balliberálisok”

– tette hozzá.

Kovács elmondta, hogy a képzés teljesen ingyenes lesz. Az egyetlen elvárásuk, hogy a résztvevők személyesen jelenjenek meg. A pontos helyszínt csak később fogják csak elárulni, de az már biztos, hogy Budapesten tartják majd őket, és négy teljes napig fognak tartani.

Gyere el a Megafon közösségi média képzésére, és mi profi Facebook-harcost képzünk belőled! Jelentkezz augusztus 20-áig a https://megafon.hu/ oldalon!

Közzétette: Megafon – 2020. augusztus 5., szerda

atv.hu/Media1

Ajánlom

További belföldi híreink