Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-07 06:30:00

Szívszorító: Szűcs Lajos temetésén békült ki Pécsi Ildikó és unokája

Egy zöld-fehér, focilabda formájú urnában helyezték el a legendás olimpiai bajnok labdarúgó hamvait. A máriabesnyői bazilika udvarán tartott ceremónia végén nem várt fordulat következett be – írja a Blikk.

A 76 évesen elhunyt klasszis labdarúgó özvegye összetört a gyásztól ezért még az sem volt biztos, hogy ott tud lenni a temetésen.  A Kossuth- és Jászai Mari-díjasnőt még kórházban is kezelték, hogy felerősítsék. Végül Ildikót a fia, Szűcs Csaba és a család közeli barátja karon fogva segítette a virágokkal borított ravatalhoz.

Bár nyilvános búcsúztatót tartottak, Pécsi Ildikó volt menye, Pártos Csilla, akivel évek óta megromlott a kapcsolat, nem vett részt a szertartáson. Ám a ceremónia végén talpig feketében és napszemüvegben megjelent Pécsi Ildikó unokája – akivel szintén rossz volt a kapcsolat az elmúlt időszakban. Az egyetemista fiú nem hagyta el a színésznő budai ingatlanját, majd a kilakoltatása után többször is visszaköltözött, ezért elmérgesedett a viszonyuk.

Ám a gyász megtörte mind az özvegyet, mind az unokát, és végül ifjabb Szűcs Csaba a lelkében hordozott fájdalom ellenére könnyezve ölelte át unokáját – mintegy tíz év után.
További részletek itt.

atv.hu /  Blikk

Ajánlom

További belföldi híreink