Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-07 12:47:00

Fekete-Győrnek elege van, Őszödről üzent Gyurcsányéknak

„Mi momentumosok az új Magyarország jegyében hiszünk a méltóságteljes választási együttműködésben. Még van rá lehetőség; rajtunk nem fog múlni!” – olvasható a Momentum elnökének Facebook-posztjában.

A politikus megjegyzi, hogy az ellenzéki együttműködés egyik feltétele: nem manipulálunk hangfelvételt tisztességes emberek lejáratása céljából. Ezzel a gödi esetre utal Fekete-Győr, ahol a Demokratikus Koalíció egy hangfelvételre hivatkozva azt állítja, hogy Göd momentumos polgármestere fideszes politikusra akarta cserélni a város LMP-s és DK-s alpolgármestereit. A Momentum szerint manipulált a felvétel, ezért a honlapjukon közzétettek egy hosszabb hanganyagot.

A hangfelvétellel kapcsolatban figyelmeztet Fekete-Győr, hogy „ha mégis manipuláltunk, és azt a Demokratikus Koalíció pártközpontjából tettük, mielőbb gondoljuk át szerepünket nemcsak az ellenzéki együttműködés, de a magyar politikai kultúra gyökeres megújítása szempontjából is.” Hozzátette, „mi momentumosok az új Magyarország jegyében hiszünk a méltóságteljes választási együttműködésben.”


atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink