Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-06 16:23:00

Újabb fordulat történt a Deák téri kettős gyilkossá ügyében

Újabb két embert gyanúsít a rendőrség, miután két és fél hónappal ezelőtt egy Deák téri verekedésben egy 16 és egy 21 éves fiú halt meg.

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatban a 24.hu-nak azt mondta, hogy a három letartóztatásban lévő személyen kívül egy 19 éves férfit és egy 17 éves fiút is kihallgattak a nyomozók csoportos garázdaság bűntette miatt.

Május 22-én hajnalban a 18 éves Cs. Krisztián bulizni indult legjobb barátaival, az ikerpár J. Marcell-lel és Dániellel. Ugyancsak szórakozni vágyott egy másik társaság, köztük a 16 esztendős. M. László, és a nála öt évvel idősebb K. Gergely. A két csoport a nyílt utcán összekülönbözött, a szóváltást Cs. Krisztián zárta le a nála levő késsel.

Drog hatása alatt álltak a Deák téri kettős gyilkosság elkövetői

 

A lap úgy tudja, hogy a most meggyanúsított fiataloknak fontos szerepe volt a tömegverekedés kirobbanásában. A 19 éves fiatal kötekedett a biztonsági őrökkel, majd összeverekedett az áldozatok társaságában lévő 17 éves fiúval. Ebbe avatkozott be a kettős gyilkossággal gyanúsított Cs. Krisztián az ikrekkel, ami gyilkossággal végződött.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink