Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-06 17:17:00

Összeverte és a földön rugdosta a barátnőjét a nyílt utcán egy kolozsvári egyetem tanársegédje

A történeteket a térfigyelő kamera is felvette, és a férfi ellen eljárás indult, az ügyészség pedig hatósági felügyelet alá helyezte egy helyi lap értesülései szerint.

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvári Karának munkaközössége megdöbbenéssel értesült arról, hogy karunk egyik oktatója fizikailag súlyosan bántalmazott egy vele ismeretségben álló hölgyet. Az egyetem akadémiai közössége teljes mértékben elítéli, az oktatói státussal ellentétesnek és az egyetemi tanári, emberi értékekkel össze nem egyeztethetőnek tartja B.F. magatartását és cselekedeteit, elhatárolódik a történtektől és egyszersmind együttérzését fejezi ki az áldozattal szemben. Ugyanakkor az intézmény, belső szabályainak értelmében, saját hatáskörben is kivizsgálást indít az említett oktató ellen, s kezdeményezi az oktató felelősségre vonását – áll az Egyetem közleményében

A Krónika úgy tudja, hogy a filmművészet, fotóművészet és média szak tanársegédje, B. Ferenc egy veszekedés után súlyosan bántalmazta barátnőjét Kolozsvár belvárosában, a nyílt utcán. Mint írták a múlt heti, éjszakai incidens során "agyba-főbe" verte a párját, és azután is rugdosta a nőt, miután az áldozat a földre került. 

atv.hu/24.hu

Ajánlom

További belföldi híreink