Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-06 08:24:00

Fekete-Győr keményen beleszállt Gyurcsányba, pitiáner pártpolitikai érdekeket emlegetve

A Momentum-elnök Fekete-Győr András a DK-szimpatizánsoknak címzett bejegyzésében szólalt fel a gödi hangfelvételbotránnyal kapcsolatban.

„Kedves vélt vagy valós szövetségeseink! Azért írok Nektek, mert bár a Demokratikus Koalíció elnökét bármikor elérem telefonon, Ti mégis sokkalta fontosabbak vagytok a szememben. Nektek ugyanis úgy van hatásotok a közös jövőnkre, hogy nincsenek pitiáner pártpolitikai érdekeitek” – kezdte közösségi oldalán Fekete-Győr.

Bejegyzésében – melyben tévedéseivel és hibáival együtt kiáll Balogh Csaba mellet – arról beszél, „manipulált hangfelvételeknél lehet egyenesebben és tisztességesebben is űzni ezt a hivatást”.

„Még nincs túl késő visszatérni a helyes útra! Ehhez azonban szükség lehet a jóérzésű, összefogáspárti DK-s szimpatizáns barátaimra, akikről tudom, hogy nem szeretnének kibékíthetetlen ellentéteket az ellenzék két erős pártja között a 2022-es választások előtt” – zárja bejegyzését Fekete-Győr, hozzátéve: „végezetül egyetlen dolgot kérek minden kollégámtól: viselkedjünk úgy, politizáljunk úgy, hogy a választóink szemébe és a tükörbe egyaránt bele tudjunk nézni.”

Hangfelvételt szivárogtatott ki a DK a momentumos gödi polgármesterről

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink