Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-06 08:49:00

Fegyvert fogtak egy taxisra Győrben - de kiderült, hogy csak az indulat volt valódi

Augusztus 5-án egy taxitársaság alkalmazottja tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy fegyverrel fenyegették meg Győrben.

A férfi elmondása szerint két nőt vett fel az Örkény utcában, akiket a megadott címre szállított. A fuvar végeztével az egyik asszony kiszállt a kocsiból, a másik az autóban ülve várta őt. „Miután a nő visszatért, közölte, úgy volt, hogy egy férfi ismerőse fogja várni a címnél, és kifizeti a taxit, de mivel őt nem találta meg, ezért nem tudja rendezni a szállításuk díját. Felajánlotta, hogy néhány óra múlva megadja a tartozást, addig zálogként a sofőr megtarthatja a mobiltelefonját, a taxis viszont ezt nem fogadta el, és jelezte a nőnek, hogy a kocsiban ülő társát visszaviszi oda, ahonnan elindultak. Erre mindkét nő hangosan kiabálni kezdett, a taxis megtett néhány métert a járművel, azonban a hátul ülő utas ki akart ugrani a mozgó autóból, így megállt. Miután a sofőr visszatolatott az eredeti helyszínre, azt mondta: amíg nem tudnak fizetni, mégis elfogadja zálogba a korábban felajánlott telefont. Ezen újabb huzavona és indulatos veszekedés kezdődött, amit hallva a közeli házból kijött az utasok egyik férfi hozzátartozója, aki elővett egy fegyvert, megfenyegette vele a taxist, majd elzavarta” – olvasható a Police.hu-n.

A rendőrök később elfogták a férfit, és a lakóhelyén tartott kutatás során megtalálták a fegyvert. Mint utólag kiderült: a 35 éves férfi egy játékfegyverrel fenyegette meg a taxist.

A Győri Rendőrkapitányságon a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki a férfit.

Unokázós csalókat buktatott le egy csepeli nyugdíjas

 

atv.hu/Police.hu

Ajánlom

További belföldi híreink