Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-05 14:42:00

Keményen nekiment a Mi Hazánk a kormány Kína-barát politikájának

Novák Előd alelnök közösségi oldalán azt írja, tiltakoznak Kína neoimperialista diktatúrája ellen.

Novák azt írja, Magyarország Európa védőbástyája, és nem Kína nyugati kapuja kellene hogy legyen.

"A magyar állam hallgatása miatt a Mi Hazánk Mozgalom kötelességének érzi kiállni ujgur testvéreink mellett. Szomorúan vesszük tudomásul, hogy az MSZP-SZDSZ kormányok mélyrepülését követő kezdeti normalizáció után a Szijjártó-korszakkal a magyar külpolitika ismét a jól ismert Göncz Kinga-i mélységekbe süllyedt: a különbség annyi, hogy a nyugati multicégek mellett nem az EU vezetőinek utasításait követik szolgai módon, hanem más autoriter államokét: Törökországét, Oroszországét, Kínáét. Egyszerre fenyeget a nyugat véleménydiktatúrája és a kelet totális megfigyelésre épülő, neoimperialista diktatúrája"

- fogalmaz a politikus.

Hozzáteszi: Kína jelenleg az egyik legsötétebb politikai rendszer a világon, sajátos exportterméke a digitális diktatúra, mellyel szemben tiltakozik a Mi Hazánk.

"Mi, magyarok tudjuk, milyen elnyomásban élni, történelmünk elmúlt ötszáz éve másról sem szól, mint forradalmak és szabadságharcok soráról. De olyan elnyomatásban, mint ujgur testvéreink, soha nem éltünk. Nők tömeges sterilizálása, kényszerabortuszok, gyermekek elszakítása a szüleiktől, rabszolgaként dolgoztatás, temetők és templomok lerombolása... A jéghegy csúcsát az a több száz állami átnevelő tábor jelenti, ahol mára kb. minden tizedik ujgur töltött már el hónapokat vagy éveket. Mindez egy tízmilliós nemzet mindennapjait jelenti: Ázsia közepén, ősei földjén" - folytatja Novák.

Szerinte az elmúlt évtizedek a Kínai Népköztársaság felemelkedését, és rajta keresztül az államszocialista rendszerek továbbélését jelentették. Úgy látja, Kína eközben intenzív gyarmatosításba kezdett (Tibettől a WHO-n át fél Kelet-Afrikáig), a nyugati világ pedig ahol totális diktatúrát kellett volna lásson, csak az olcsó munkaerőtömeget és az óriási piacot vette észre.

"A mi feladatunk az, ami mindig is volt: megmaradni Európa védőbástyájának, nem pedig elvtelenül kiárusítani Magyarországot - és rajta keresztül Európát - a Kínai Kommunista Pártnak, mint azt a magyar kormány teszi"

- zárja bejegyzését Novák.

Tiltakozik Kína neoimperialista diktatúrája ellen a Mi Hazánk! Magyarország Európa védőbástyája, és nem Kína nyugati...

Közzétette: Novák Előd – 2020. augusztus 5., szerda
 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink