Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-05 20:38:00

Döntött a magyar tévés legenda: mostantól Ön is megtalálja őt a Facebookon

Németh Lajos meteorológus nemrég ünnepelte 70. születésnapját, ebből az alkalomból döntött úgy, hogy regisztrál a közösségi oldalra.

„Sokáig úgy voltam vele, amikor lefutottam életem első maratonját 50 évesen, hogy ez lesz az a teljesítmény, amely miatt a gyermekeim, majd az unokáim feltekintenek rám. Tévedtem: az, hogy regisztráltam a Facebookra, jobban lázba hozta őket. Az utóbbi időben egyre ferdébb szemmel néztek rám az unokáim, amiért nem haladok a korral. Amikor bejött a mobiltelefon, azt mondtam, hogy nekem bőven elég ennyi. Elég ahhoz, hogy boldoguljak az életben" – mondta a 95.8 Sláger FM-en Németh Lajos, aki elhatározta, hogy létrehozza saját profilját.

„Haladni kell a korral, nem bántam meg, hogy regisztráltam. Emiatt egy kicsit a családtagjaim szeme is jobban felcsillant. 0-24-ben az időjárással foglalkozom, így biztosan itt is megosztok majd egy-két ezzel kapcsolatos dolgot. Szívesen fogadok meteorológiával kapcsolatos észrevételeket is és egy kicsit a magánéletemből is megosztok majd" – árulta el Németh Lajos.

„Az első lépések segítséggel mentek. Én még abban az időben jártam iskolába, amikor krétával írtuk a táblára az 1x1-et. Ehhez képest a mostani világ egy kicsit idegen nekem, de meg lehet tanulni. Számtalan olyan példa van előttem, hogy 80, 90 akár 100 éves felhasználók is használják a Facebookot. Ez valahol egy kihívás, azokat pedig nagyon szeretem!" – mesélte az időjós.

atv.hu/Life.hu

Ajánlom

További belföldi híreink