Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-04 15:59:00

„Olyan volt, mintha én is meghaltam volna” – megszólalt a gyászoló férj, akinek feleségére rázuhant egy férfi a XI. kerületben

Mint arról már korábban beszámoltunk: pénteken az újbudai Hadak útján lévő egyik 14 emeletes társasház legfelső emeletéről ugrott a mélybe egy férfi, aki épp egy kétgyermekes édesanyára zuhant. Mindketten meghaltak. A gyászoló férj most a Borsnak nyilatkozott.

Bronz Gábor a lapnak azt mondta, a tragédia után három napot töltött sokkos állapotban. „Olyan volt, mintha én is meghaltam volna” – fogalmazott. Majd az jutott eszébe: „Helyt kell állnom apaként. Fel kell nevelnem a gyerekeket. Semmi más nem számít” – tette hozzá.

Az anya éppen sétára indult két gyermekével, mikor a tragédia bekövetkezett. A testvérek közül a nagyobbik hároméves bár felfogta a történteket, azt még nem tudja, hogy nem láthatja többé édesanyját.

„Neki annyit elmondtunk, hogy anya nagyon csúnyán megsérült, és sokáig kórházban lesz. Majd egy pszichológus segítségével szeretnénk elmondani az igazat” – árulta el a férfi.

 

 

atv.hu/Bors

Ajánlom

További belföldi híreink