Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-04 08:42:00

Németh Szilárd: közel másfél millióan töltötték ki a nemzeti konzultációt

Már közelít a másfél millióhoz a nemzeti konzultációs kérdőívet kitöltők száma - közölte Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Hírlappal.

A napilapnak adott interjúban hangsúlyozta: Magyarország sikeresen védekezett a koronavírus-járvány első szakaszában.

A kormány szerint már több mint egymillióan töltötték ki az új konzultációs ívet

 

Azért, mert erős és cselekvőképes kormányunk van, stabil parlamenti háttérrel, a Fidesz-KDNP kétharmados többségével. Időben meghozott és hatékony döntések születtek, amelyeket a magyarok - rendkívül fegyelmezetten, egymást is segítve - be is tartottak, mozgósítottuk az egészségügy emberi, szakmai és anyagi tartalékait, az orvosok, ápolók, mentők erőn felül teljesítettek. A rendőrök és honvédek pedig biztosították a közellátáshoz szükséges közrendet, közbiztonságot, az ország békéjét - közölte.

A sikeres védekezés kulcsa a miniszterelnök által irányított, példaértékű nemzeti összefogás volt. Ezt támadta hazug módon, aljas és sunyi politikai szándékok alapján a baloldal. Bár a vírus nem válogat, Gyurcsány és szekértolói képtelenek kibújni a bőrükből, a DK-tól az MSZP-n és Karácsony Gergely pártján át a Jobbikig ismét bizonyítékát adták annak, hogy a magyarok még ilyen példátlanul kritikus időkben, a pandémiás veszélyhelyzetben sem számíthatnak rájuk - mondta Németh Szilárd.

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink