Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-04 07:02:00

Benkő László nincs közvetlen életveszélyben, de barátja aggódik érte

Az Omega zenésze eltörte a térdét, a bordáját, majd műteni kellett a lábát, ekkor jöttek elő a régi gondok. Nagyon megviseli a helyzet, de az állapota ennek ellenére kielégítő.

Az omegás Benkő László halálhírét keltették, de nincs életveszélyben. Kórházban fekszik, és a Blikk úgy tudja, hogyha stabilizálódik az állapota, elhagyhatja az intézményt. A lap Kóbor Jánost kérdezte az álhírről: 

"Persze, hamar kiderült, hogy az egész egy félreértés volt, Laci pedig él és virul. Azonnal intézkedtünk, hogy lekerüljön a halálhíre mindenhonnan. Nem is értem, sok zenész meg szakmai portál is kitette, hogy Laci elhunyt, utána sem jártak, mi az igazság. Ahogy én ismerem, Benkő Laci jót nevet majd a halálhírén. Remélem, hosszú idő után mosolyra görbül a szája, már csak azért is, mert akiről ilyet terjesztenek, az sokáig él."

Benkő az utcán esett el nem olyan régen, ekkor tört el a térde és a bordája. A műtét jól sikerült, de a rehabilitációnál előjöttek a korábbi egészségügyi problémák: tüdő- és mellhártya-vizesedése lett, illetve  a fekvőgipsz miatt nem tud mozogni.

"Nagyon kiszolgáltatottnak érzi magát. Aggasztóbb az állapota, mint korábban volt, mert most fejben egy picit elhagyta magát, rossz a kedve. Nem hagyjuk neki, hogy a negatív gondolatok elhatalmasodjanak rajta – például hogy ő már nem jön ki a kórházból –, tartjuk benne a lelket. Rossz lelki állapotban van, érzelmileg megviseli a helyzet, ez hatott ki az egészségére is szerintem. Megijedt, de a családja mindennap ott van vele, én pedig naponta hívom. Reméljük, minden rendben lesz – mondta a lapnak Kóbor.

atv.hu

 

Ajánlom

További belföldi híreink