Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-05 06:20:00

Ártott vagy használt Hosszú Katinkának az Orbán Viktorral közös fotó?

Két teljesen különböző terület találkozott, amikor Orbán Viktor miniszterelnök és a legnagyobb magyar sportcsillag, Hosszú Katinka közös fotót posztolt a Karmelita Kolostor teraszáról. Erről Perlaky-Papp József kommunikációs szakértő, a Metropolitan Egyetem docense beszélt az ATV Start című műsorában.

A sztárok és a politika világa is elzárt világ, utóbbi a háborúskodás terepe, többek között a közösségi médiában. Ugyanakkor a szakember szerint a 2000-es évek eleje óta a politika a bulvár része. Így összeér a sztárvilág és a politika világa.

Perlaky-Papp József ugyanakkor hozzátette: Hosszú Katinka egy nagyon erős márka, a pályája csúcsára ért. Ilyenkor megengedheti magának, hogy bizonyos kockázatot vállaljon, és személyes preferenciáit is érvényesítse. Az pedig természetes volt a múltban és ma is az, hogy a politika keresi a „modern Olümposz” lakóinak társaságát – válaszolt Perlaky-Papp József arra a kérdésre, hogy miért mutatkoznak szívesen aktív politikusok hírességekkel.

Aktív politikussal fotózkodni nemcsak itthon jelent bizonyos szempontból kockázatot – tette hozzá a szakember, utalva a hollywoodi elit Donald Trumppal szembeni állásfoglalásaira. Ugyanakkor – hangsúlyozta Perlaky-Papp József – a politika nemcsak kockázatot jelent, de lehetőségeket is biztosít, az állam a zenei és a sportvilágban megrendelőként is részt vesz.

 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink