Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-01 18:28:00

Ásó, gázpisztoly és vascső: Durva részletek az érdi halálos tömegverekedésről

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta tizenkét ember letartóztatását, akik egy érdi benzinkúton verekedtek, amelynek során egy ember meghalt. A 24.hu arról értesült, a verekedő felek különböző szúró és ütő eszközökkel csépelték egymást (ásóval, vascsővel), de még gázpisztollyal is adtak le lövést.

Ásó, gázpisztoly és vascső: Durva részletek az érdi halálos tömegverekedésről

A konfliktus során az egyik enyingi érdekkörbe tartozó 36 éves férfi egy hegyes eszközzel szívtájékon szúrta az egyik érdi férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem sokkal később meghalt. A lap úgy tudja, hogy az 50 éves férfit a kocsijában érte a szúrás.

A lap szerint a könnyebb sérüléseket szenvedők közül már többen is elhagyhatták a kórházat.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki sajtótájékoztatóján azt közölték, hogy Fejér és Pest megyei családok csaptak össze abban a tömegverekedésben, amelyben egy ember meghalt csütörtök este Érden.    

A "vendetta" következtében ketten életveszélyes, hárman súlyos, heten pedig könnyű sérülést szenvedtek - közölte Latorovszky Gábor megbízott főkapitány-helyettes. A rendőrség 12 ember ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, egy ellen pedig emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, és kezdeményezte a letartóztatásukat.

atv.hu/24.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink