Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-01 09:50:00

Kigyulladt egy kamion – nagy a torlódás az M7-esen

A Kőröshegyi völgyhídon gyulladt ki egy kamion az M7-es autópályán, Letenye irányába.

A pálya érintett oldalát lezárták, a járműveket a 115-ös jelű Balatonendréd-Zamárdi-Tab csomópontban leterelik a pályáról a 7-es főútra – írja az Utinform.

fotó: balesetinfo / facebookFotó: BalesetInfo / Facebook

Az M7-es autópályán sokan haladnak a Balaton irányába. Az M1-M7 közös szakasza és Székesfehérvár között telített sávokon lehet haladni, Érd és Martonvásár között néhol, csak araszolnak a járművek. A 14-es km-nél korábban egy baleset miatti sávzárás okozott fennakadást, melynek következtében 2-3 km-es torlódás alakult ki. A sávzárás megszűnt, de a közös szakasztól csak araszolnak a járművek Érdig.

Az M5-ösön egy autó gyulladt ki

Az M5-ös autópályán, a főváros irányába, az újhartyáni csomópont után, a 42-es km-nél egy kigyulladt személyautó miatt, lezárták a külső és a leálló sávot.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya irányába, a 14-es km-nél munkavégzés miatt lezárták a külső sávot. A munkaterület mögött 7 km-es torlódás alakult ki, egy órás az időveszteség.

Elbontották a terelést az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon Szigetszentmiklós és Dunaharaszti, a 18-as és a 22-es km között. Már újra három sávon halad a forgalom.

atv.hu / Utinform

Ajánlom

További belföldi híreink