Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-01 10:46:00

Gyerekkori legjobb barátja gyászolja Borsos Olivért

„Mindenben segítette a munkámat, nem lehetek elég hálás neki. Felfoghatatlan, ami történt. Nagyon jó szakembert és egy kiváló embert vesztettünk el” – nyilatkozta a Blikknek Balázs Attila.

Ahogy arról elsőként a 24.hu beszámolt, Szendrei Dániel és Gaál Cecília esküvője után balesetet szenvedett a 29 éves Borsos Olivér, aki korábban teniszezett, később sportpszichológusként dolgozott az érdi női kézilabdázók mellett, és szintén tagja volt Balázs Attila teniszező stábjának. Olyan súlyos fejsérülést, és csigolyatörést szenvedett, hogy bár az orvosok napokig küzdöttek az életéért, nem tudták megmenteni.

Balázs Attila megtörten nyilatkozott a Blikknek: „nem lehet ezt feldolgozni, gyerekkori legjobb barátomat vesztettem el.” Barátságuk több mint 15 évvel ezelőtt kezdődött. Olivér eleinte Franciaországban élt a családjával. „Amikor Magyarországra érkezett, egyből jóban lettem vele. Az első itthoni meccsét éppen ellenem játszotta, én tizenöt éves voltam, ő pedig tizenhárom. Máig emlékszem a találkozóra, onnan indult a barátságunk” – emlékezett vissza a kezdetekre az első számú magyar férfi teniszező, aki a 76. az egyéni világranglistán.

Hozzátette, „én a profi versenyzést választottam, Olivér pedig Amerikába ment tanulni. Az utóbbi három évben azonban ismét nagyon sok időt töltöttünk együtt a Budai Teniszcentrumban. Mindenben segítette a munkámat, nem lehetek elég hálás neki. Felfoghatatlan, ami történt. Nagyon jó szakembert és egy kiváló embert vesztettünk el”.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink