Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-08-01 19:11:00

Szándékosan ugorhatott ki a férfi a tizennegyedikről, aki egy babakocsit toló anyára zuhant

Babakocsit toló nőre esett egy toronyház erkélyéről kizuhanó férfi. Mindketten meghaltak. A féléves gyerek könnyű sérülést szenvedett, megfigyelésre kórházba vitték. A rendőrség büntető eljárás keretében vizsgálja az esetet. A férfi valószínűleg szándékosan ugrott ki az épületből.

Négy mécses pislákol annál az újbudai panelháznál, ahol tegnap az esti órákban két ember meghalt.

Egy középkorú férfi végzetes lépésre szánta el magát, az épület tizennegyedik emeletéről kiugrott, és ráesett egy babakocsit toló asszonyra, aki éppen akkor ért oda a családjával.

A babakocsiban egy féléves kislány feküdt, aki könnyű sérülést szenvedett. A mentők gyermeksebészetre szállították megfigyelésre. Az eset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés miatt, büntetőeljárás keretében vizsgálja. Bár kevéssé valószínű, hogy a kiugrott férfi, önmagán kívül, bárkivel is végezni akart.

A vizsgálat azonban mást is kideríthet. Ha azonban a rendőrök nem találnak bűncselekményre utaló nyomot, akkor várhatóan megszüntetik az eljárást.

A ház már többször helyszíne volt kilátástalannak tűnő élethelyzetek lezárásának. Egy lakó legalább 10 esetet számolt össze az elmúlt 20 évből. A mentők tegnap percek alatt a helyszínre érkeztek.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116 123-as vagy a 06 80 820 111-es telefonszámot!

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink