Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-31 21:41:00

"Vajon hová tűnik a különbség?" - Karácsony megszólalt a kötelező karantént kiváltó tesztekről

A főpolgármester arra reagált, hogy augusztustól már a sárga vagy piros besorolású országból Magyarországra érkezőknek kell fizetniük a kötelező kéthetes karantént kiváltó PCR-tesztet, amelyek ára 30 ezer forint lesz.

Karácsony Gergely közösségi oldalán felidézte, hogy amikor az egész világ versenyben volt az aktív fertőzés kimutatására képes PCR-tesztekért, a Fővárosi Önkormányzat - amely szerinte a kormány helyett cselekedett és saját forrásaiból valamint  adományokból költött rá – 24 ezer forintért jutott tesztekhez és tesztkapacitásokhoz.

"A Fidesz mindig megértő prominensei és a nem kevésbé empatikus propagandamédia azonnal nekünk estek, hogy túl drágán vásároltunk: volt baloldali összeesküvés, gyíkemberek meg minden, mint a búcsúban. Most, hogy már Magyarországon is készülnek, állítólag rendkívül megbízható tesztek, több, mint 30 ezerbe fáj, ha bárki a Nemzeti Népegészségügyi Központnál jelentkezik tesztre, például azért, hogy ne kelljen karanténba vonulnia egy külföldi utazás után. Ez még nem tartalmazza a kérvény költségét, aki pedig szombaton kér szűrést vagy még aznapra szeretné az eredményt, az 45 000-et hagy az államnál. Vajon ezt is megírják a szorgos propagandisták? Vajon interpellálják a fideszes képviselők a minisztert? És főleg, vajon hova tűnik a különbség? - kérdezi a főpolgármester.

Amikor az egész világ versenyben volt az aktív fertőzés kimutatására képes PCR-tesztekért, a Fővárosi...

Közzétette: Karácsony Gergely – 2020. július 31., péntek

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink