Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-30 09:44:00

Fluor Tomi ugyanannyira tartja “sz*rnak az ellenzéket, mint a kormányt”

A Wellhello zenekar frontembere izgatottan várja a kormány zenei rendezvényekre vonatkozó kijelentését. A kormányhoz és ellenzékhez való viszonyáról is beszélt, és azt is megosztotta a nézőkkel, hogy ki a kedvenc kormánypárti politikusa.

Az énekes az ATV Start stúdiójában elmondta, hogy nem hiszi, hogy fel fogják oldani a korlátozásokat. Nézi a külföldi híreket is, folyamatosan szigorítanak - nagyon meglepné, és nem is biztos, hogy jónak tartaná azt, ha most engedélyeznék a nagyobb rendezvényeket, viszont az 500 főt kevésnek érzi.

Fluor szerint totálisan "megroggyant" az ágazatuk, semmiféle támogatást nem kaptak. Most az a kérdés, hogy meg tudják-e tartani a körutakat és tudják-e olyan minőségben folytatni a koncertjeiket, mint idén.

A legrosszabbnak azt látja, hogy pályaelhagyókkal kell számolni - egy fénytechnikus, egy hangtechnikus, akikből nincs olyan sok az országban, könnyedén elmennek árufeltöltőnek, és lehet, hogy vissza sem jönnek. Példaként felhozta, hogy a Halott Pénz turnémenedzsere elment árufeltöltőnek, és nem is nagyon akar visszamenni.

 
Arra a kérdésre, hogy ez énekes mostanában több, közéleti témájú ügyben is felszólalt, elmondta, hogy ugyanannyira tartja “sz*rnak a az ellenzéket, mint a kormányt”. Fluor szerint jelenleg nincs kire szavazni. A megmondáshoz visszatérve vannak olyan pontok, amiket egyszerűen nem tud szó nélkül hagyni, kell, hogy legyen valami visszhangja.

Fluor ezt követően kijelentette, hogy nem akar politizálni, és nagyon utálja, ha akár a kormány, akár az ellenzék céltáblaként használja. Semminek és senkinek nem az arca, csak egyszerűen vannak olyan döntések, amelyeket morálisan helyesnek vagy helytelennek lát.
Vannak a kormánynak olyan emberei, akik “jófejek, jó döntéseket hoznak”, példaként felhozta Cser-Palkovics Andrást, Székesfehérvár polgármesterét, akit ő személy szerint “imád”, és minden városnak ilyen vezetőt kíván.  Ugyanezt el tudja mondani az ellenzékről is.

A Wellhello frontembere elmondta, hogy létrehoztak egy saját alapot, amiből a zenekar és a stáb tudott kivenni pénzt, ha rá volt szorulva. Viszont amikor 34 ember dolgozik egy csapatban, azt nem sokáig tudják úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen, ezért várják a kormány mai bejelentését.

​atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink