Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-15 07:01:00

Majka "zenészlázadást robbantott ki" - Nagy Feró máshogy látja a dolgokat

"Zenészlázadást robbantott ki" a napokban Majka, azonban van, aki másképp látja a kialakult helyzetet.

Majka "zenészlázadást robbantott ki" - Nagy Feró máshogy látja a dolgokat

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Majka a koronavírussal kapcsolatos újabb lehetséges szigorítások hallatán akadt ki Facebook-oldalán közzétett videójában. Azt, hogy a kormány kilátásba helyezte, hogy a közeljövőben újból szigorúbb járványügyi intézkedéseket vezethetnek be, a zenész nem tudta szó nélkül hagyni.

A felhíváshoz egyre-másra csatlakoztak az együttesek, Pataky Attila, az Edda frontembere szerint ugyanis valóban a létezés a tét. Patakyhoz hasonlóan gondolkodnak többek között a Tankcsapda, a Magna Cum Laude vagy a Hooligans tagjai is.

Szívesen menne már fellépni Nagy Feró is, a Beatrice frontemberét mégsem lepte meg a koncertstop esetleges meghosszabbításáról szóló hír. Érti ugyan a zenésztársait, ám szerinte a haragjuk rossz célpontra irányul.

"A vírus még nem mondta, hogy lehet bulikat tartani, az ugyanis nem szűnt meg. Szerintem ez az egész korlátozás nem rólunk szól, hanem a közönségről, hiszen mi, zenészek izolálni tudjuk magunkat a színpadon, de mi van akkor, ha egy tízezres tömegben akár csak 100 fertőzött is bulizik?" – tette fel a kérdést Nagy Feró, aki szerint a környező országokban tapasztalható második hullám elég figyelmeztetés kell legyen ahhoz, hogy igenis még van baj, és amíg nincs vakcina a koronavírus ellen, maradhat a helyzet.

atv.hu/blikk.hu

Ajánlom

További belföldi híreink