Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-13 12:50:00

Csodával határos módon mégis menthető a hároméves kislány hallása

Gál Noémi valószínűleg egy vírusnak köszönheti a súlyos fokú hallásvesztést, de most van remény, hogy végre hallja a családját és a körülötte lévő világot. Aki tud, segíthet, hogy a beteg megkapja a költséges kezelést.

"Hallásvesztésem megnehezíti a mindennapjainkat. Hallókészüléket viselek, de ezzel sem hallom meg a beszédszintet sem. Egy Cochleáris-implantátum nevű szerkezet segíteni szokott az ilyen súlyos hallásvesztéssel élőknek, viszont egy CT és MR vizsgálat után sajnos kiderült, hogy az implantátum beültetése nagyon kockázatos lenne az én esetemben.

Anyu nemrég megismerkedett egy másik anyukával, akinek gyermekei hallássérülésén őssejt beültetés segített. Anyu sokat olvasott erről, majd felvette egy kijevi klinikával a kapcsolatot, akik tudnak segíteni a hallásvesztésemen, sőt a neurológiai gondjaimon is! Egy kezelésen már túl vagyunk, de mivel a sikerhez legalább kettő-háromra lenne szükség, most éppen a másodikra szeretnénk eljutni, aminek költségeit viszont már nem tudják a szüleim viselni. Azt szeretném kérni tőled, hogy ha csak egy kis összeggel is, de hozzá tudnál járulni a célunk eléréséhez, kérlek tedd meg! Nagyon hálásak lennénk érte! Szeretném már végre a kisöcsémet hallani, és vele együtt újra megtanulni beszélni"  – áll a jótékonysági esemény Facebook-oldalán, ahol kiderül, hogy a lánynak egy jótékonysági futás keretein belül lehet segíteni.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink