Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-11 10:59:00

Magyar Nemzet: tényleg az álmentős testvére a „tesztgépes” Németh Károly

Az MSZP-s kamuvideó álmentősének, Németh Athinának az ikertestvére az a Németh Károly, aki a Hírklikk nevű portálnak állította, hogy az általa forgalmazott koronavírus-teszt gépet a kormány és a szakemberek is méltatták – írta a Hirado.hu. A rokoni kapcsolatot Németh Athina lánya is megerősítette az M1-nek, Németh Károly és Németh Athina pedig a Magyar Nemzetnek.

Németh Károly a Hírklikken közölt interjúban azt állította, hogy az általa megkeresett hazai szaktekintélyek valamennyien méltatták a műszert, ám az állami tévében egy nappal később már azt mondta, a berendezést nem mindenki dicsérte.

A Hírklikknek adott interjújában több olyan részlet is szerepel, amely szerint a szakma professzorai által méltatott tesztet csak azért nem vásárolta meg a kormány, mert azon nem tudott volna pénzt keresni.

Később azonban az MSZP által közölt korábbi kamuvideóban szereplő nő lánya az M1-nek azt mondta: Németh Károly az álmentős Németh Athina testvére. A nevét és arcát nem vállaló nő a Híradónak telefonon azt mondta: mostanra nagybátyjával sem tartja a kapcsolatot, mert évekkel ezelőtti találkozásukkor édesanyjához hasonlóan nála is azt tapasztalta, hogy a férfi nem tud különbséget tenni hazugság és valóság között.

Most pedig Németh Károly erősítette meg a Magyar Nemzetnek, hogy ő és Németh Athina testvérek, egyben elhatárolta magát testvére korábbi szerepléseitől. Németh Athina is testvéreként beszélt Németh Károlyról a Magyar Nemzet cikkében.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink