Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-11 04:45:00

Rubint Réka is megszólalt a Kaleta-ügyről

Rubint Réka méltatlannak tartja a volt perui nagykövet fellebbezését, szerinte eleve sokkal súlyosabb büntetést kellett volna kiszabni rá.

"Borzasztó irányba tart a világ, hogy ezt az aljasságot ilyen enyhe büntetéssel meg lehet úszni" - mondta Rubint a Blikknek.

Az is kiderült, hogy mindig aggódik gyermekeiért, akkor is, ha csak moziba mennek vagy valamelyik barátjuknál alszanak.

"Az internet egyre veszélyesebb, természetesen féltem a gyerekeket. Egy tinédzsernek nehéz megtiltani, hogy használja a közösségi médiát. Lara sokat használja a telefonján a netet, Norbika kevésbé, az övé néha napokig le van merülve, Zalán pedig csak játszik vagy tanul a tableten"

- mondta, majd hozzátette: kontroll alatt tartják, hogy a gyerekek mit néznek telefonjukon vagy tabletjükön, de szerencsés helyzetben vannak, ugyanis a gyerekeik sokszor ki is kérik ezzel kapcsolatban a véleményüket.

Azzal kapcsolatban, hogy az elmúlt napokban több magyar híresség is úgy döntött, nem tölt fel képeket gyermekeiről a közösségi oldalára, Rubint Réka azt mondta: mindenkinek joga eldönteni, mennyit mutat meg a családi életéből, a gyermekeiből. Szerinte a legjárhatóbb az arany középút, ők ehhez tartják magukat. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink