Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-09 17:30:00

A miniszter felháborodott: Karácsony szóljon a “kicsiny gyűlöletközpontjának”, hol vannak a határok!

"Ez minden jólneveltségen és a magyar politika minden létező brutalitásán messze túlmegy!" - jelentette ki Gulyás Gergely a Kaleta-ügy kapcsán a kormányinfón, miután az általa “kicsiny gyűlöletközpontnak” nevezett Párbeszéd - Karácsony Gergely pártja - a miniszterelnök, a külügyminiszter és az igazságügyminiszter képeivel nevezi “cinkosoknak” a kormány tagjait.

"Gusztustalannak és gyomorforgatónak tartom, hogy a Párbeszéd nevű gyűlöletközpont, amelyik a főpolgármestert is adja Budapesten - ezért különösen érdekelne a főpolgármester úr véleménye - a miniszterelnök, a külügyminiszter és az igazságügyminiszter képeivel nevezi cinkosoknak a kormány tagjait. Ez minden határon túl van!" - jelentette ki a gyermekpornográfia miatt első fokon elítélt Kaleta Gábor ügye kapcsán a kormányinfón Gulyás Gergely.

"Ha főpolgármester úr a képekre olyan érzékeny, ahogy ezt a közelmúltban megtapasztalhattuk, akkor saját kicsiny gyűlöletközpontjának is szólhatna, hogy bizonyos határokat a politikában nem divat átlépni. Főleg olyan személyeknél, mint ők, a kormány e három tagja ugyanis összesen tíz gyereket nevel" - mondta Gulyás Gergely. Úgy fogalmazott, hogy “ez minden jólneveltségen és a magyar politika minden létező brutalitásán messze túlmegy”.

Közbevetésünkre a kancelláriaminiszter azt mondta, a Párbeszéd olyan képeket jelentetett meg, melyeken a három kormánytag és a legfőbb ügyész látható, és őket a “pedofília cinkosainak” nevezi a Párbeszéd.

Ajánlom

További belföldi híreink