Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-09 13:06:00

A Mi Hazánk akár kémiai kasztrálást is alkamazna a pedofiloknál

A párt egy közleményben tudatta, mit gondolnak a Kaleta-ügyről, hogy a volt nagykövet egyéves felfüggesztett börtönt kapott, miután 19 ezer gyermekpornográf képet találtak a gépén.

A Mi Hazánk felháborítónak és elfogadhatatlannak tartja az ítéletet, ami szerintük azt üzeni a társadalomnak, hogy meg lehet úszni hasonló bűncselekményeket. 

"A Fidesz egykori nagykövete elleni ítélet akkora közfelháborodást váltott ki, hogy a saját emberének hónapokig falazó kormánypárt is kénytelen volt megszólalni az ügyben. Kocsis Máté frakcióvezető most felháborítónak nevezte az ítéletet, és azt ígérte, az összes gyermekvédelmi jogszabályt szigorítják, és lehetővé teszik, hogy nyilvános listákat lehessen vezetni a pedofilokról. Arról azonban hallgatott Kocsis, hogy a Mi Hazánk Mozgalom már tavaly követelte, hogy ne vonatkozzon semmilyen adatvédelmi törvény és jog a pedofilokra. Legyen egy bárki által kereshető, nyilvánosan hozzáférhető adatbázis, ahol minden pedofilt fényképpel, személyes adataival, lakcímével bárki azonosíthat. Azt is felvetettük hónapokkal ezelőtt, hogy módosítsa úgy az Országgyűlés a büntető törvénykönyvet, hogy a pedofil bűnözők esetében kiszabható büntetési tétel legyen a kémiai kasztrálás lehetősége és a jelenleginél sokkal súlyosabb büntetéseket kapjanak" írta" – Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke. 

Csütörtökön az ATV Start műsorában a DK-s Vadai Ágnes beszélt a témáról, és nem sokkal később a párt egy közleményt is kiadott, hogy ne titkosítsák az ügy iratait tíz évre.

Kaleta Gábor fellebbez az ítélete ellen

atv.hu 

Ajánlom

További belföldi híreink