Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-07 10:20:00

Kiakadt a DK és a legfőbb ügyészhez fordulnak: "Hogyan kaphatta az aberrált és pedofil Kaleta a lehető legenyhébb büntetést?"

A DK szerint rengeteg homályos pontja van a Kaleta-ügyként hírhedtté vált, idén februárban kipattanó, de – mint kiderült – már tavaly október óta húzódó pedofilbotránynak. A párt úgy döntött, hogy a legfőbb ügyészhez fordulnak az ügyben.

A DK szerint már eleve az arcpirító, hogy "a magát mélyen nemzetinek és kereszténynek hazudó Orbán-kormány a Családok évében a legnagyobb titokban csempészte haza a laptopján 19 ezer, gyerekekről készült pornográf fotóval és videóval lebukó volt nagykövetét."

"Mi lehetett az oka ennek a fene nagy titokzatoskodásnak, és a közvélemény távol tartásának? Vajon az ügyészség azért igyekezett eltussolni a magát hívő katolikusnak beállító aberrált szörnyeteg ügyét, mert őt Szijjártó Péter javaslatára személyesen Áder János nevezte ki? Vajon ezért nem intézkedtek ellene a titkosszolgálatok sem, amikor lehetett volna? Vajon ezért kérte az ügyészség szinte a legenyhébb büntetést a pedofil Kaletára, és amikor még ennél is enyhébb ítélet született, ezért felejtett el fellebbezni?"- teszi fel a kérdéseket a DK részéről Vadai Ágnes.

A politikus írásbeli kérdésben fordult Polt Péterhez, amelyben arra is kiváncsi, hogy "kik és milyen mértékben felelősek azért, hogy Magyarországon egy pedofil felfüggesztett börtönnel és minimális pénzbüntetéssel megúszhatja tettét az állítólag családbarát Orbán-rezsim dicstelen regnálásának tizedik évében, és az ügyészség miért akarja ilyen nyíltan eltussolni az aberrált Kaleta ügyét?"

 
Ajánlom

További belföldi híreink