Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-07 11:22:00

Ki állt össze a Fidesszel? - Kőkeményen beleszállt a momentumos polgármesterbe a DK EP-képviselője

„Szomorúan hallgattam az Egyenes Beszédben elmondott véleményedet is, amelyben azzal vádoltad meg az ellenzéki pártokat, hogy összefogtak a Fidesszel” – üzente közösségi oldalán Rónai Sándor Fekete-Győr Andrásnak.

 

Szerinte ugyanis a közös sikerhez, a Fidesz legyőzéséhez vezető úton ugyanis a bűnbakok és az egyéni érdekek akadályt, míg a kompromisszumok segítséget jelentenek, ezért azt javasolja, „nőjünk fel a feladathoz, amire vállalkoztunk, és tegyünk meg mindent a közös siker érdekében!”

Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elnöke egy Facebook-videóban jelentette be a múlt héten, hogy július 8-án egy webkonferencián PC és tabuk nélkül, "cenzurázatlanul" beszél Európa jövőjéről Orbán Viktor, Aleksandar Vucic szerb elnök és Janez Jansa szlovén miniszterelnök. A konferenciáról, melyre a PMA szervezésében kerül sor, itt írtunk részletesen. Novák Katalin államtitkár, a Fidesz külkapcsolatokért is felelős alelnöke már előtte az InfoRadióban beszélt a konferenciáról, azt mondta, hogy a beszélgetés Európa jövőjéről az online térben zajlik szerdán, miután jelenleg még nehéz fizikai valóságában összehozni egy ilyen rendezvényt. Így három különböző helyszínről, Budapestről, Belgrádból és Ljubljanából fognak bejelentkezni a felek, míg Bellamy Budapestről moderálja a rendezvényt. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink