Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-06 13:03:00

Baj van? Orvosa aggódik az Omega billentyűséért

Bár Benkő Lászlónak sikerült legyőznie a rákot, lelkileg borzasztóan megviselte a betegség.

A zenész az elmúlt napokban járt kontrollvizsgálaton, orvosa pedig aggodalmát fejezte ki a zenész lelkiállapotával kapcsolatban.

Benkő a Ripostnak elárulta, nagyon nehéz szabadulnia a betegség okozta lelki tehertől. "Én egy érzékeny ember vagyok, aki kifelé soha nem mutatná gyengének, sérülékenynek magát. Ezt mint ismert ember sem tehetném meg, mert példát kell mutatnom. Nem sírhatom el magam egy buszmegállóban mint bárki más, tartanom kell magam. Persze nagyon örülök, hogy az eredményeim kielégítőek, de valamiért képtelen vagyok megszabadulni a betegségtudattól. Egy boldogabb pillanatban egyszer csak bevillan, és máris szomorú leszek ” – fogalmazott. Hozzátette: amikor az ember már idősebb, és ilyen problémák zúdulnak a nyakába, valahogy eszébe jut a múlt. „Elkezd gondolkodni azon, hogy mit tett jól, mikor nem döntött helyesen, de egyre kevésbé látja a szép jövőt. Azt hiszem, ezt hívják depressziónak, aminek a kezelésére az orvosom már keresi a megoldást" – részletezte.

Tovább ront Benkő helyzetén az is, hogy a járvány a fellépésektől is megfosztotta, ezért nincs, amiből lelkileg feltöltődjön.

 
Ajánlom

További belföldi híreink