Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-05 11:24:00

Elfogták a nőt, aki vörös festékkel leöntötte Horthy szobrát

A 45 éves nő ellen elfogató parancsot adtak ki, aki ezt követően maga jelentkezett a rendőrségen. T. Editet rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába még pénteken, kora délután érkezett bejelentés, hogy Budapesten az V. kerületi Szabadság térnél található Horthy szobrot valaki vörös festékkel leöntötte.

A BRFK rendőrei a helyszínen szemlét tartottak, adatot gyűjtöttek és a kerületi rendőrkapitányság rongálás vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.  

A bevezetett nyomozati cselekmények és a széleskörű adatgyűjtések eredményeként a belvárosi nyomozók még aznap azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 45 éves budapesti nőt, aki ellen - mivel bejelentett lakcímén nem volt elérhető - elfogatóparancsot adtak ki. A nő ezt követően a rendőrségre bement.  

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói T. Editet rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink